Verzending
Nederland
Gratis bij bestellingen vanaf €49,99. Bij bestellingen onder de €50 zijn de verzendkosten €4,95.

België
Gratis bij bestellingen vanaf €49,99. Bij bestellingen onder de €50 zijn de verzendkosten €4,95.

Duitsland
Gratis bij bestellingen vanaf €75. Bij bestellingen onder de €75 zijn de verzendkosten €9,95.

Overige bestemmingen binnen de EU
De verzendkosten zijn €24,95.

Bestemmingen buiten de EU
Voor verzendingen buiten de EU kunnen wij samen met jou naar de beste verzendopties kijken. Stuur een e-mail naar info@wedresskids.com en dan bekijken we wat het beste past bij jouw situatie.

Bezorging

Je bestelling wordt verzonden met GLS. Doorgaans geldt dat wanneer je bestelling vóór circa 14:00 uur is geplaatst, deze nog dezelfde dag wordt verzonden. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wanneer de bestelling is verzonden ontvang je een mail van GLS met daarin jouw Track en Trace code. Op de dag van levering is via deze code een tijdvak zichtbaar waarbinnen de levering zou moeten plaats vinden.Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen en kunnen wij hierop geen invloed uitoefenen. 

Je kunt je bestelling laten bezorgen op een adres naar keuze of je kunt er voor kiezen je order te laten bezorgen bij een GLS afgiftepunt. Je ontvangt een email zodra je pakket is afgeleverd op het door jou gekozen adres.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen je bestelling bij ons op locatie af te halen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Je ontvangt een email zodra je bestelling klaar ligt voor afhaling. Dit is doorgaans binnen 24 uur. 
Het afhaaladres is De Run 5125c te Veldhoven. 
Je kunt je bestelling dan binnen twee weken afhalen. Is je bestelling niet binnen twee weken afgehaald, zullen we het aankoopbedrag terug storten en de artikelen weer in onze voorraad opnemen.

Heb je vragen over de bestelling? Neem dan gerust contact met ons op: Telefoon: +31 (0) 40 253 80 21
E-mail: info@wedresskids.com
Live chat: klik rechts onderin de pagina op de chat knop (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)