Back to School: Herfstmode Tips voor een Stijlvol Schooljaar

Back to School: Herfstmode Tips voor een Stijlvol Schooljaar

De Nieuwste Trends Voor Herfst 2024! Lezen Back to School: Herfstmode Tips voor een Stijlvol Schooljaar 4 minuten Volgende De Perfecte Herfstoutfits voor Jouw Kids!

Back to School: Herfstmode Tips voor een Stijlvol Schooljaar

De herfst staat voor de deur en dat betekent dat het nieuwe schooljaar is begonnen! Bij We Dress Kids willen we ervoor zorgen dat je kinderen zowel stijlvol als comfortabel de herfst door kunnen komen. Onze kledinglijn is perfect afgestemd op de seizoensovergang, zodat je je kinderen kunt kleden in outfits die passen bij het wisselende herfstweer.

Herfst mode voor schooldagen

Met de frisse herfstlucht en de wisselende temperaturen is het belangrijk om je kinderen goed te kleden. Onze kledingcollecties bieden precies wat je nodig hebt voor de herfst zoals comfortabele lange mouwen zonder dat je meteen in dikke truien hoeft te duiken. Hier zijn enkele handige tips om hun garderobe herfst klaar te maken:

Lange Mouwen

In de herfst zijn lange mouwen een must-have. Kies voor shirts en blouses met lange mouwen die uitstekend dienen als basis laag. Deze zijn perfect om onder een vest of lichte trui te dragen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan de temperatuur door een dunne trui toe te voegen voor extra warmte tijdens de koelere ochtenduren. Dunne truien bieden de nodige bescherming tegen de frisse lucht. Neem vooral een kijkje bij de longsleeves van Legends22 of Lovestation22. Beide merken zorgen ervoor dat je kinderen er niet alleen modieus uitzien, maar zich ook prettig voelen in hun kleding.

Leggings

Leggings zijn een veelzijdige keuze voor de herfst. De leggings van LoFff kun je bijvoorbeeld combineer met een lange, warmere jurk van Lovestation22 voor een comfortabele en modieuze herfstoutfit. De leggings van onze collectie zijn eindeloos te combineren met verschillende, warme items in hun eigen herfstgarderobe. Leggings zijn dan ook ideaal voor het bewegen en spelen op school, terwijl ze extra warmte en comfort bieden tijdens de koelere dagen. 

Laagjes

Het weer kan gedurende de dag behoorlijk afwisselend zijn, dus het is handig om te kiezen voor kleding in lagen die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Denk aan een basis laag zoals een shirt, gecombineerd met een vest en een gilet voor extra warmte. Deze gelaagdheid stelt je kinderen in staat om hun kleding aan te passen aan de temperatuur gedurende de dag, van de koelere ochtenden tot de warmere middagen. Bij Lake Morgan ben je aan het juiste adres voor stijlvolle laagjes. Dit merk staat bekend om zijn veelzijdige collecties, waarin verschillende items moeiteloos met elkaar worden gecombineerd. Deze slimme combinaties zorgen voor een tijdloze en elegante look.

Mix & Match

Laat je kinderen zelf experimenteren met hun outfits. Het mixen en matchen van kleuren, prints, en texturen biedt niet alleen een creatieve uitlaatklep en maakt het aankleden een stuk leuker, maar helpt ook bij het ontwikkelen van een persoonlijke stijl. 

Speelse prints en kleuren

Maak de schooldagen levendiger met vrolijke prints en levendige kleuren. Of je nu kiest voor prints met dieren, sterren of vormen, kleding voegt een speelse en feestelijke touch toe aan elke dag. Dit zorgt ervoor dat je kinderen zich vrolijk en zelfverzekerd voelen, en voegt een vleugje plezier toe aan hun dagelijkse routine. Kleurrijke prints vind je onder ander bij O'Chill en Nais Kidswear

Tot snel!

Laat de herfstavonturen beginnen en maak van elk schoolmoment een feestje met de kledingstukken van We Dress Kids. We kijken ernaar uit om jullie in onze winkel of online te verwelkomen. Voor vragen of stylingadvies staan we altijd klaar om te helpen.